Laden Evenementen

« All Evenementen

Leerlingbegeleiding, ieder kind gezien

10-04-2018, 16:30 - 19:00

Inspiratiebijeenkomsten 45 jaar Het ABC

Speel met je ruimte, vergroot je impact!

Samen met experts, ervaringsdeskundigen, (oud)collega’s en partners blikken we in deze inspiratiebijeenkomst terug op grote maatschappelijke onderwijsthema’s en gaan we vooral ook met elkaar inhoudelijk én praktisch verdiepen.

Het programma

10 april – Leerlingbegeleiding, ieder kind gezien

Vanaf begin jaren zeventig is een toenemende aandacht voor de grote aantallen leerlingen die vastliepen in het onderwijs. Niet voor niets richt Het ABC zich al vanaf haar start op leerlingbegeleiding, met de overtuiging dat alle kinderen gelijke kansen verdienen. In de loop der tijd verschoof de aandacht naar de driehoek leerkracht-kind-ouders, de manier van lesgeven, de omgang met de kinderen en vooral de planmatigheid van het pedagogisch en didactisch handelen. Inmiddels is er passend onderwijs.

We blikken terug op 45 jaar leerlingbegeleiding in Amsterdam en je kunt je laten inspireren in verschillende workshops die ingaan op de laatste stand van zaken.

Meer informatie & aanmelden

Wil je meer informatie hierover ontvangen? Neem dan contact op met Heleen Bouwmans, Directeur Innovatie. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Wil je meer weten over Virtuoze School en wat Het ABC voor jou(w school) kan beteken? Neem dan contact op met Heleen Bouwmans, directeur innovatie, of een van onze klantmanagers of adviseurs. Zij denken mee en helpen graag verder.

Graag bij interesse onderstaand formulier invullen.

Aanmelden Inspiratiebijeenkomst(en) 45 jaar Het ABC

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn