Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass ‘Hulp bij het kiezen van een nieuwe rekenmethode’

09-10-2019, 14:00 - 17:00

Op woensdag 9 oktober 2019 vindt de derde Masterclass Rekenen voor het Expertisenetwerk Rekenen plaats. Tijdens deze masterclass ontdek je welke rekenmethode jou en je school aanspreekt en krijg je handvatten hoe je een keuze kunt maken tussen de verschillende  rekenmethodes.

Is jouw school zich ook aan het oriënteren op een nieuwe rekenmethode? Wil je meer overzicht over welke rekenmethodes er momenteel op de markt zijn? En wil je meer inzicht in de overeenkomsten en verschillen tussen de rekenmethodes? Wil je handvatten hoe je het beste een keuze kunt maken tussen deze nieuwe rekenmethodes?

Kom dan naar de masterclass ‘Hulp bij het kiezen van een nieuwe rekenmethode’. Tijdens deze masterclass zullen rekenspecialisten Janneke Oussoren en Dianne Roerdink, beiden werkzaam bij Het ABC, ingaan op de overeenkomsten en verschillen tussen de nieuwe rekenmethodes. Ook zullen zij advies geven hoe je als school het beste een keuze kunt maken tussen de verschillende rekenmethodes. En natuurlijk zijn de nieuwe rekenmethodes aanwezig om in te zien.

*speciale actie voor net-afgestudeerde leerkrachten*
We stellen 3 gratis plekken beschikbaar voor net afgestudeerde leerkrachten voor onze aankomende Masterclass Rekenen op Het ABC. Meld je aan via onderstaand formulier. Zet bij je aanmelding dat je gebruikmaakt van de afstudeeractie.

 

  • Inzicht in de (nieuwe) rekenmethodes
  • Handvatten voor kiezen van een rekenmethode
  • Uitwisseling ervaringen en vragen
  • Borrel

De masterclass vindt plaats van 14.00-17.00 u op het ABC, Baarsjesweg 224 in Amsterdam.

 

Klik hier voor meer informatie over het Expertisenetwerk (een losse masterclass volgen is ook mogelijk).

Graag bij interesse onderstaand formulier invullen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Aanmelden via onderstaand formulier

Lidmaatschap Netwerk Amsterdamse Rekenspecialisten / aanmelden aparte workshop

  • Deelnemer gegevens

    Wanneer je ervoor kiest je op te geven voor het Expertisenetwerk Rekenen, zijn daar de drie masterclasses van 2019 bij inbegrepen. Wil je één van de masterclasses bezoeken, geef dan de keuze voor de masterclass aan.