Annerose Groot

Projectleider

 

Als projectleider werk ik op het snijvlak van inhoud, organisatie en financiën. Voor Day a Week School werk ik aan passend onderwijs voor cognitief talentvolle leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs. Dit is een samenwerking van het ABC met 8 Amsterdamse schoolbesturen. Ook werken wij hierin samen met besturen in Zeist en Houten. Voor het project HBO’ers op de groep houd ik mij bezig met de bijscholing HBO’ers in de voorschool die door het ABC met het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) en de iPabo is ontwikkeld. Een ander project waar ik nauw bij betrokken ben is het Verkeersplein Amsterdam, dé organisatie in de stad voor verkeerseducatie voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar.

Ik maak daarnaast deel uit van de vakgroep (hoog)begaafdheid. Ik geef workshops over dit thema en kan ondersteunen bij het opzetten van beleid op school.

Mijn drijfveer is het werken aan goed onderwijs. Onderwijs biedt kinderen en jong volwassenen de mogelijkheid om hun talenten te ontwikkelen en te ontdekken wat zij in hun mars hebben.

 

Annerose Groot
Projectleider

06 - 15 12 93 96

agroot@hetabc.nl

Mijn profiel