Dylan Hyman

Onderwijsadviseur Wetenschap en Technologie

Hoe bied je kinderen de kans om nog meer creatief en kritisch te denken in de klas? Hoe leer je ze samenwerken en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen? Hoe houd je leerlingen gemotiveerd en nieuwsgierig?

Het werken met Wetenschap en Technologie (W&T) op school leert de kinderen met verwondering om zich heen kijken en laat ze handelend ontdekken hoe de wereld werkt. Vaak kiezen scholen ervoor dit te doen door de didactiek van het Onderzoekend en Ontwerpend Leren (O&O) toe te passen bij de zaakvakken of bij (OGO) thema’s, bijvoorbeeld door proefjes of projecten te doen; of een tuin of “lab” op te zetten.

Als onderwijsadviseur op het gebied van Wetenschap en Technologie, ondersteun ik scholen met het invullen en verrijken van de zaakvakken op school met O&O. Ik geeft workshops en begeleiding zodat teams het Onderzoekend en Ontwerpend leren kunnen toepassen in de klas, ik ondersteun W&T coördinatoren met het kiezen van methodes en ander materiaal voor de leerlingen en ik help werkgroepen en directie met het zoeken naar de juiste systemen om de werkwijze te borgen op school. Neem gerust contact met mij op om samen te bespreken hoe W&T en O&O een plek kunnen krijgen op jouw school.

 

Dylan Hyman
Onderwijsadviseur Wetenschap en Technologie

06-30 95 03 80

dhyman@hetabc.nl

Mijn profiel