Gordana Plejo

Relatiemanager

Sinds 1 februari 2022 ben ik bij Het ABC werkzaam als Relatiemanager.

Vanuit mijn rol kijk ik samen met andere partijen wat nodig is het voor het beste onderwijs, welke vraagstukken er liggen en ze vervolgens in kaart te brengen om tot een juiste oplossing te komen voor de leerling, klas, school of bestuur. Voor het optimaal ontwikkelen van ieder kind en jongere kijk ik samen met onze onderwijsadviseurs vanuit verschillende vakgebieden naar de beste manier om passende ondersteuning te bieden.

Als relatiemanager ga ik graag in gesprek met scholen, leerkrachten en besturen om de behoeften te inventariseren en tijdig knelpunten te signaleren. De bevindingen vertaal ik naar een passende oplossing waarbij samenwerkingen ontstaan die gericht zijn op een duurzame relatie, rekening houdend met de belangen van iedereen die erbij betrokken is en uiteindelijk natuurlijk ook voor het kind.

Naast relatiemanagement hecht ik veel waarde aan het maatschappelijk aspect en ben ik blij dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van onderwijs voor kinderen en jongeren die zich in een fase bevinden die bepalend zal zijn voor de rest van hun leven en waar het zo belangrijk is om hun eigen talenten en kracht te ontdekken, deze verder kunnen ontwikkelen en hun ambities voor de toekomst waar kunnen maken.

Gordana Plejo
Relatiemanager

0682384090

gplejo@hetabc.nl

Mijn profiel