Inge van Os Denninger

Projectbureau

Sinds november 2010 ben ik werkzaam bij Het ABC.

Ik faciliteer het werkproces bij het opstellen, bewaken, verwerken, realiseren en beheren van projecten in het ALLABC Systeem.

Ik ben de functioneel beheerder in het ALLABC systeem van projecten, relatiebeheer, urenregistratie en leerlingdossiers en bewaak daarbij de processen en procedures.

Ik zorg dat het CRM-pakket up to date is.

Ik ondersteun projectleiders/vakgebied trekkers/teamleiders en klantmanagers bij diverse activiteiten/werkzaamheden in de rol van projectondersteuning/planner/etc.(bijvoorbeeld voor JONGleren en DWS)

Als Coördinator Centraal Meldpunt Nieuwkomers beheer ik een database met alle geplaatste en nog beschikbare plaatsen voor nieuwkomers op de verschillende basisscholen in Amsterdam. Wanneer een basisschool te maken krijgt met een aanmelding van een nieuwkomer, neemt de betreffende school contact op met mij. Kijk voor aanvullende informatie op de website onder Nieuwkomers.

Daarnaast regel ik alle facilitaire- en huisvestigingszaken op de Baarsjesweg, stuur ik functioneel Gerrit en Patricia aan en ben de Voorzitter v.d. OR.

 

 

Inge van Os Denninger
Projectbureau

06 - 31 63 15 71

ivanos@hetabc.nl

Mijn profiel