Leonie Schuitemaker

Onderwijsadviseur Taal en dyslexie

Doorzetten geeft energie en zelfvertrouwen!

Ik vind het erg leuk om me met veel verschillende zaken bezig te houden en dat komt naar voren in mijn werkzaamheden voor Het ABC. Zo ben ik actief als dyslexiebehandelaar en stimuleer ik kinderen om ondanks hun dyslexie toch plezier te halen uit het lezen en taal in zijn algemeen. Dit doe ik door grapjes te maken en hen leuke taalezelsbruggetjes mee te geven. Wanneer je in hun ogen de kwartjes ziet vallen, is dat geweldig om te zien. Hiermee hoop ik ze een goede basis mee te geven voor hun verdere schoolloopbaan.

Daarnaast hoop ik als onderwijsadviseur Taal leerkrachten te enthousiasmeren en handvatten te bieden om zelfverzekerd voor de klas te staan.

Het traject dat zowel kinderen als leerkrachten afleggen om een betere versie van zichzelf te worden, is te vergelijken met het trainen voor een hardloopwedstrijd. Dit vraagt om inzet, zelfdiscipline en doorzettingsvermogen. Soms is de weg ernaartoe lastig, maar als je de eindstreep behaalt, ben je blij dat je hebt doorgezet. Dit geeft energie en vergroot je zelfvertrouwen!

Leonie Schuitemaker
Onderwijsadviseur taal en dyslexie

06-1834504

lschuitemaker@hetabc.nl

Mijn profiel