Nadine Heemskerk

Onderwijsadviseur Jonge Kind

Een goede start is van grote waarde!

Jonge kinderen hebben al zoveel in zich en verdienen een omgeving waar ze gezien, gehoord en uitgenodigd worden om te ontdekken en te ervaren vanuit een veilige en uitnodigende omgeving. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en het onbewuste naar het bewuste brengen, daar ga ik voor. Inspireren en bewustwording creëren is wat mij drijft. Jijzelf in relatie met de ander, of dat nou een kind, een ouder, collega of partner is. Wanneer je meer helderheid krijgt op wat je doet en waarom je iets doet en nieuwsgierig bent om in de spiegel te kijken, dan kan je verder groeien. Persoonlijke ontwikkeling duurt voor mij een leven lang. Het drijft mij om steeds weer in mezelf te investeren, te reflecteren en te experimenteren. Me te laten inspireren door wat ik lees of van anderen zie, hoor en leer.

 

Als adviseur, trainer & coach weet ik mensen te inspireren, te verbinden en bewustzijn te vergroten. Mijn woorden raken en zetten mensen in beweging. Every journey begins with a single step. Zet jij de stap en gaan we samen op reis?

Nadine Heemskerk
Onderwijsadviseur Het Jonge Kind

0623268268

nheemskerk@hetabc.nl

Mijn profiel