Wij zoeken leuke, kundige en enthousiaste collega’s….

We zijn in de afgelopen jaren gegroeid naar een wendbare organisatie met een warm hart voor onderwijsvernieuwing en ambities om te groeien. Daarom zijn we op zoek naar verschillende onderwijsadviseurs. Wil jij in onze volgende fase meebouwen en meegroeien om hier verder vorm aan te geven?

Op dit moment zoeken wij onder andere een:

Bekijk hier al onze actuele vacatures.

 

uitreiking AWVN Award
voor ‘meest wendbare organisatie 2018’

2 responses to “Wij zoeken leuke, kundige en enthousiaste collega’s….

 1. Dag, via een kennis uit mijn netwerk die voor jullie heeft gewerkt, hoorde ik goede verhalen over ABC. Professioneel, kundig, ruimte voor groei en bijdrages leveren in ruime zin aan leerlingbegeleiding, bekrachtiging van leerklimaat, leerkrachten en onderwijsvernieuwing.

  Ik zou graag verder willen onderzoeken of dat wat ik kan bijdragen is wat jullie momenteel zoeken. Ik werk 15 jaar binnen de Hogeschool van Amsterdam als opleider/ docent/onderzoeker 2.

  Momenteel houd ik me intensief bezig binnen de driehoek ouder-kind- school binnen BOOT, buurtwinkel voor onderwijs, onderzoek en talentontwikkeling in de wijk nieuw-west. Ik adviseer op spelenderwijs leren, schoolvaardigheden, sociale vaardigheden en talentherkenning en ouderbetrokkenheid. Ik heb net een pilot afgerond hoe ouders meer in de studieloopbaan van hun kinderen te betrekken.
  Competenties liggen op gebied van interpersoonlijke competentie, pedagogische en didactische competenties. Train the trainer, coaching en training zijn ervaringsgebieden.

  Ik ben in bezit van een WO Master Communicatiewetenschappen en in bezit van een Post-hbo Master Special Educational Needs. (SEN) Deze stelt mij in staat adequaat te signaleren, door te verwijzen en handelingsgericht te werken met jongeren.

  Graag zou ik orienterend willen praten over wederzijdse mogelijkheden voor samenwerking. Er zijn meerdere vacatures waarvoor ik meen een passende match te kunnen zijn.

  Hartelijke groet Pamela van den Goorbergh-Zimbile
  M 062463799

  1. Dank voor je reactie Pamela!

   Ik stuur je reactie door aan onze HR-afdeling.

   hartelijke groet,
   Yasmin ten Have- Bennis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *