Opvoeden, gedrag en ontwikkeling

Visual_gedrag_smileys_hires

Som kun je een steuntje in de rug gebruiken. Bij een opvoedvraag, onzekerheid over de ontwikkeling van je kind of iets praktisch, bijvoorbeeld als je kind zich slecht kan concentreren in de klas. Op deze pagina verzamelen we tips voor je die jou en jouw kind helpen in de opvoeding en ontwikkeling.

Positief opvoeden

Als het over het opvoeden van kinderen gaat, heeft iedereen een mening. Maar hoe weet je wat werkt en het bij jou past? Positief Opvoeden, Triple P helpt ouders en opvoeders hierbij.

Positief Opvoeden

 

Ouder- en Kindteams: opvoeden, opgroeien, gezondheid en ontwikkeling

Ouders en jongeren vragen zich allemaal wel eens af: hoe pak ik dat nou aan? Waar vind ik goede informatie? Moet ik mij zorgen maken? Het is dan fijn als iemand met je meedenkt en tips geeft. Of samen met jou kijkt wat er nog meer nodig is. Dat kan bij de Ouder- en Kindteams! Samen zorgen we dat je snel de juiste hulp of ondersteuning krijgt. Blijf niet zitten met vragen of zorgen.

Bel 020 5555 961 of kom langs bij het Ouder- en Kindteam in jouw wijk, of op school.

Website van OKT Amsterdam

 

GroeiApp

Wat iedere ouder zich regelmatig afvraagt: groeit mijn kind goed? Gelukkig is dat bijna altijd het geval. Wil je zien hoe je kind groeit? Houd dan online een persoonlijk Groei-dossier van je kind bij.

Download de app (gratis in de App Store en Google Play) en maak een groeiboek voor je kind met groeicurves, ontwikkelingsmijlpalen, foto’s, leuke berichten en meer. Naast het groeiboek biedt de app ook duidelijke en onafhankelijke informatie over ontwikkeling en opvoeden.

Ook te gebruiken via:
banner groeiapp 3