Het ABC bestaat (bijna) 45 jaar!

 

Op 21 juni 2018 bestaat Het ABC 45 jaar. Dat gaan we het hele jaar vieren, en we hopen dat jij het met ons meeviert. We nodigen jou als onderwijsprofessional van harte uit voor enkele bijzondere bijeenkomsten. Natuurlijk staat bij deze bijeenkomsten de inhoud centraal, zoals dat altijd bij Het ABC het geval is. Maar lef & lol horen inmiddels ook bij onze kernwaarden, dus ook die krijgen hun plek. Eerder dit schooljaar stonden de thema's 'Gelijke kansen & burgerschapsonderwijs', 'Taalonderwijs' en 'Leerlingbegeleiding' centraal.


Bekijk hier het hele programmaboekje
en meld je hieronder aan voor deze bijeenkomsten.
Deelname is kosteloos.

Download hier de poster om virtuoos onderwijs meteen in de praktijk te brengen.

Onze visie op virtuoos onderwijs

Laat je inspireren:
speel met je ruimte,
vergroot je impact!

Symposium "Ethiek en de leerkracht"

Kom ook op 21 juni naar de Rode Hoed!

Het ABC bestaat 45 jaar en viert dat met een feestelijke bijeenkomst voor alle partners en relaties. Tijdens het middagsymposium staat de vraag centraal hoe je het juiste doet in een veeleisende tijd.

 

Programma & gratis aanmelden

Virtuoze leraar van het jaar

Heb jij ook zo'n bijzondere ervaring met een leraar? Deel dit dan met ons én andere onderwijsprofessionals, zodat we elkaar kunnen blijven inspireren. Nomineer daarmee jouw virtuoze leraar van het jaar!

Bekijk hier hoe je een leraar kan opgeven.

Virtuositeit in het onderwijs

Door goed onderwijs worden jonge mensen gevormd en wordt een goede basis gelegd voor hun verdere leven. Het maakt hen voorbereid, weerbaar en sociaal en stelt hen in staat wenselijke talenten te ontplooien en ambities te stellen, gezien de context waarin zij leven.

Het werk van Biesta past bij deze visie en ambitie. Gert Biesta is inspirator, helpt ons om virtuositeit goed te verwoorden en scherpte te houden op de bedoeling van onderwijs.

“If you stand for nothing you’ll fall for anything.” Biesta

Lees meer