Gratis Zoom inspiratiesessie Executieve Functies

Vraag je je ook wel eens af waarom de ene leerling vanzelf lijkt te weten hoe hij opdrachten moet aanpakken, en de ander zich steeds laat afleiden? Meld je dan aan voor één van onze gratis inspiratiesessies over executieve functies. Executieve functies heb je nodig om je gedrag bewust te sturen. Je krijgt inzicht in het belang ervan voor kinderen in jouw groep, en wat jij als onderwijsprofessional kunt doen, om kinderen zich deze functies eigen te laten maken. De inspiratiesessie is bedoeld voor onderwijsprofessionals uit het primair onderwijs en vindt online plaats.

Tijdens deze gratis inspiratiesessie krijg je de gelegenheid om met je collega’s uit het werkveld ideeën uit te wisselen en goede ervaringen, tips en adviezen te delen.

Dus, ben jij...

Leerkracht/docent, bouwcoördinator, IB-er, zorgcoördinator, schoolleider, directeur of bestuurder in het PO en wil je meer weten over Executieve Functies?

Vul dan onderstaand formulier in en kies welke datum jou het beste uitkomt om deel te nemen. (de twee sessies zullen min of meer hetzelfde zijn).
Tijdens elke digitale sessie geven we een korte inhoudelijke toelichting en gaan de deelnemers  interactief met elkaar in gesprek.

Data & onderwerpen:

  • Woensdag 17 maart. 17.00 – 18.00 uur met Nicolette Freijser en Lara Giesselbach
  • Donderdag 15 april 17:00 – 18:00 uur met Lara Giesselbach en Evelien Brouwer

Neem voor meer informatie contact op met eftraject@hetabc.nl.

 

Helaas, de inspiratiesessies zijn al geweest. Heb je het gemist en ben je wel benieuwd wat er besproken is. Bekijk hieronder de padlet die we aan de hand van de inspiratiesessie gedeeld hebben met de deelnemers.

 

Gemaakt met Padlet

 

Wil je meer informatie of direct contact hierover?

Evelien Brouwer
Onderwijsadviseur

06 - 31 63 16 11

ebrouwer@hetabc.nl

Mijn profiel