Registerleraar

Registerleraar.nl is het beroepsregister voor leraren in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en speciaal (voortgezet) onderwijs. Door je te registreren als leraar laat je zien dat je bevoegd en bekwaam bent én dat je hieraan blijft werken. Leerlingen, ouders, collega’s en schoolleiding kunnen vertrouwen op jouw professionaliteit. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk het hoe en waarom van het lerarenregister in één minuut in dit filmpje.

De activiteiten van Het ABC worden zoveel mogelijk ter validering voorgelegd aan Registerleraar.
Hieronder staat een overzicht van de activiteiten die reeds gevalideerd zijn.
Staat jouw gekozen training er nog niet bij? Er komen steeds nieuwe trainingen bij en grote kans dat deze ter validatie is ingediend.

Gevalideerde activiteiten

De volgende trainingen, workshops en bijeenkomsten zijn reeds gevalideerd door Registerleraar:

registerleraar-logo-site

Registreren en herregistreren

Door je te registreren als leraar laat je zien dat je bevoegd en bekwaam bent en dat je permanent investeert in jouw professionele ontwikkeling. Je houdt jouw bekwaamheid bij in je eigen registerdossier. In een herregistratiecyclus van telkens 4 jaar toon je aan dat je dit in voldoende mate hebt gedaan. Dit betekent dat iedere leraar in 2017 ingeschreven moet zijn en dat de eerste verplichte herregistratie in 2021 valt (mits het lerarenregister op 1 januari 2017 verplicht is).

Meer informatie via www.registerleraar.nl 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *