Wij zoeken:

Intern Begeleiders

Zelfstandig werkend

Voor Interim IB opdrachten

 

Het ABC is een expertisecentrum voor het onderwijs in de metropoolregio Amsterdam. Het ABC levert met hoofd, hart en handen expertise die gericht is op waarde gedreven kwaliteitsverbetering in het onderwijs. Altijd in de context van de school, de leerkracht, de leerling en de ouders. Wij noemen dat virtuoos onderwijs.

Naast onze vaste onderwijsexperts zoeken wij zelfstandig werkenden die zich in onze “flexibele schil” willen verbinden aan het ABC. Wij noemen deze groep de metgezellen van het ABC.

Een Metgezel van het ABC is een zelfstandige topper. Een onderwijsexpert met veel ervaring die een strategische partner van het ABC wil zijn en het daarnaast leuk vindt om ook  “collega’s” te hebben waarmee vakkennis en expertise gedeeld kan worden. Door jou als Metgezel in te huren voor specialistische opdrachten realiseren we samen groei en kunnen wij maximaal inspelen op de wensen van onze klanten.

Wij zoeken op dit moment metgezellen die goed in te zetten zijn op scholen in Amsterdam voor interim IB opdrachten:

Je profiel

  • Je bent een topper in jouw vakgebied. Je hebt veel werkervaring en expertise opgebouwd binnen het onderwijs en hebt een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers.
  • Je hebt de relevante diploma’s om als Intern Begeleider te mogen werken.
  • Je bent bij de KvK ingeschreven als zelfstandig werkende en je hebt een onderwijsvrijstelling van BTW
  • Je bent flexibel en op afroep beschikbaar voor het uitvoeren van interim IB opdrachten. Vaak zijn deze opdrachten voor 2 tot 3 dagen per week.
  • Je vindt het belangrijk om naast je werkzaamheden voor het ABC verbinding met het ABC aan te gaan door aanwezig te zijn en input te geven op de vakgebied bijeenkomsten, inspiratiedagen en klantendagen van Het ABC.

Wat bieden wij jou?

Als metgezel kan je bij ons altijd gebruik maken van een werkplek en bijbehorende faciliteiten, ook als je niet aan een opdracht voor het ABC werkt. Je krijgt een ABC emailadres en ABC visitekaartjes en je komt als Metgezel met je profiel op onze website. Je mag gratis deelnemen aan onze interne inspiratiedagen en academies. Je bent lid van de ABC-vakgroep waarbinnen je opdrachten voor ons uitvoert. Je krijgt een Opdrachtovereenkomst waarin je uurtarief en verdere afspraken helder zijn vastgelegd rondom de uit te voeren opdrachten. Er is een jaarlijks evaluatiemoment en last but not least: Je bent altijd welkom op onze personeelsbijeenkomsten en feesten.

Metgezel worden?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar werkenbij@hetabc.nl o.v.v. Metgezel van het ABC. Als wij een match zien, dan word je zo snel mogelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Kijk ook op onze website: www.hetabc.nl