maakonderwijs-animatie

Wij zoeken een:

Trainer-ontwikkelaar MaakOnderwijs

 

Het ABC is een expertisecentrum voor het onderwijs in de metropoolregio Amsterdam. Het ABC levert met hoofd, hart en handen expertise die gericht is op waarden gedreven kwaliteitsverbetering in het onderwijs. Altijd in de context van de school, de leerkracht, de leerling en de ouders. Wij noemen dat virtuoos onderwijs.

 

Voor ons Innovatieteam zoeken wij een zelfstandig werkende

Trainer-ontwikkelaar MaakOnderwijs

 

MaakOnderwijs is een op nieuwe technologie gebaseerd onderwijsprogramma. Het gaat uit van de nieuwsgierigheid van kinderen en het leert ze verantwoord en oplossingsgericht nieuwe technologie te gebruiken in een duurzame samenleving.

Als trainer en ontwikkelaar MaakOnderwijs ben je technisch en creatief en weet je dit mooie product uit te dragen. Je hebt ervaring in het onderwijs en je hebt ook echt zelf voor de klas gestaan (in ieder geval PO en liefst ook VO). Ervaring met techniek en het werken met 3D-printers is noodzakelijk. Je bent bekend met onderzoekend en ontwerpend leren en in staat om lesmateriaal te ontwikkelen en te verbeteren. Je weet hoe techniek in de reguliere lessen kan worden geïntegreerd en je bent praktisch en resultaatgericht ingesteld. Projectmatig werken is voor jou vanzelfsprekend.

Mocht je je herkennen in bovenstaande omschrijving dan is het verder nog belangrijk dat je aan de volgende punten voldoet:

  • Je bent bij de KvK ingeschreven als zelfstandig werkende ondernemer.
  • Je bent flexibel en op afroep beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten.
  • Je vindt het belangrijk om naast je werkzaamheden verbinding met Het ABC aan te gaan door aanwezig te zijn en input te geven op de vakgebied bijeenkomsten, inspiratiedagen en klantendagen. Je wilt als “metgezel” van Het ABC graag een strategische partner zijn van Het ABC en je vindt het leuk je vakkennis en expertise te delen. Door jou als metgezel in te huren voor MaakOnderwijs realiseren we samen groei en kunnen we maximaal inspelen op de wensen van onze klanten.

Wat bieden wij jou?

Als metgezel kan je bij ons altijd gebruik maken van een werkplek en bijbehorende faciliteiten, ook als je niet aan een opdracht voor Het ABC werkt. Je krijgt een ABC-emailadres en ABC-visitekaartjes en je komt als metgezel met je profiel op onze website. Je mag deelnemen aan onze interne inspiratiedagen en academies. Je bent deelnemer aan het innovatieteam van Het ABC. Je krijgt een Opdrachtovereenkomst waarin je uurtarief en verdere afspraken helder zijn vastgelegd rondom de uit te voeren opdrachten. Er is een jaarlijks evaluatiemoment en last but not least: Je bent altijd welkom op onze ABC-bijeenkomsten en feesten.

Interesse?

Stuur dan uiterlijk 9 september je motivatiebrief en CV naar werkenbij@hetabc.nl o.v.v. trainer-ontwikkelaar MaakOnderwijs. Voor meer informatie is Heleen Bouwmans je aanspreekpunt: hbouwmans@hetabc.nl Als wij een match zien voor nu of in de toekomst, dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Kijk ook op onze website: www.hetabc.nl/maakonderwijs en lees ook de blog van Kathelijn Rombaut en de blog van Arinda Vrolings over MaakOnderwijs in de klas!